UPM COMPOSIET VLONDERPLANKEN

Het concept van hoogwaardig composietmateriaal is eenvoudig: vezels zorgen voor sterkte, stijfheid en een natuurlijke textuur: het kunststof bindt de vezels en beschermt ze tegen het weer. Composiet terrasvloeren van hoge kwaliteit kunnen ook UV-stabilisatoren bevatten, hoge kwaliteit kleurpigmenten en andere bestanddelen die de prestaties verbeteren.

Veel WPC-producten zien er nieuw hetzelfde uit, maar in hun prestaties in de loop der jaren zitten aanzienlijke verschillen. Vergelijk composietmaterialen voor terrasvloeren en zie welke voordelen een terrasvloer van hoogwaardig composietmateriaal heeft.

Ons composiet

SOLID UPM ProFi Deck

Het buitenleven moet iets bijzonders zijn: of het nu gaat om ontspannen, werken, feesten of gewoon leven. Een terras is meer dan gewoon een platform: het vormt de verbinding tussen het binnen- en buitenleven.

SOLID UPM ProFi Piazza

UPM ProFi Piazza biedt de beste vlekbestendigheid en kleurvastheid in zijn klasse. Zelfs in de meest veeleisende omgevingen zoals openbare zwembaden, barbecueplaatsen en locaties op grote hoogte. Dit in Duitsland vervaardigde vloermateriaal is uitermate onderhoudsarm.

SOLID UPM ProFi Terra

UPM ProFi Terra 127 is ontworpen met dezelfde superieure vlekbestendigheid en ultra-duurzame kern als alle UPM ProFi terrasvloeren. De planken hebben een geringer gewicht en standaard kleurentechnologie en bieden een langdurige prestatie voor een betaalbare prijs.

De voordelen van UPM PROFI vlonderplanken

  1. Uitstekende vlekbestendigheid
  2. Ultra-duurzame kern
  3. Hoge slijtvastheid
  4. Goede grip, zowel wanneer nat als droog
  5. Onderhoudsarme vloeren
  6. Installatie op / in de grond en onder water

Gemakkelijk te reinigen

Wijn, olie en andere gemorste vloeistoffen worden niet snel geabsorbeerd en kunnen, anders dan bij hout en traditionele composietvloeren, gemakkelijk worden verwijderd. Dankzij het oppervlak met een hoge wrijvingsweerstand is UPM ProFi Deck slipbestendig, zelfs als de vloer nat is.

Sterk en comfortabel oppervlak

De slagvastheid is zowel in warme als koude klimaten uitzonderlijk hoog en het oppervlak heeft een betere krasvastheid dan veel andere composietvloeren. Desondanks voelen de planken natuurlijk en bijna zacht aan.

Kleuren die de tijd weerstaan

UPM ProFi Deck stelt nieuwe normen aan kleurvastheid. Het bevat in tegenstelling tot hout en andere composietproducten vrijwel geen lignine. Lignine is een natuurlijke stof die ertoe leidt dat hout en andere natuurlijke vezels grijs worden bij blootstelling aan zonlicht.

Volledig vlak leggen is mogelijk

Waar andere composietvloeren met een lichte helling moeten worden gelegd om watervlekken te vermijden, kan UPM ProFi Deck, dankzij zijn gesloten oppervlak volledig vlak worden geïnstalleerd.

 
💬 Hulp nodig?