Nummer #1 in Zeeland

Wij werken met een selecte groep van experts

Wij werken met experts om jou te voorzien in al jouw behoeften om heerlijk te kunnen ontspannen in jouw eigen tuin. Onze klanten houden van stijl en luxe tegen een eerlijke prijs. Dat maakt hun de perfecte match met Solid Products. Solid Products is gevestigd in Middelburg en is gespecialiseerd in de verkoop en de plaatsing van terrasverwarmers, rolluiken en zonweringen. Als Solid denken we graag met je mee en staan we dus altijd open om alle mogelijkheden met jou te bespreken.

Heb je al een idee van wat je wil en ben je toch benieuwd naar een second opinion van een expert?, neem dan gerust contact met ons op! Solid haar producten bieden de ideale oplossing voor de volgende problemen: slechte isolatie, een te warm huis, een gebrek aan schaduw en overlast van insecten.

Naast het meedenken over de mogelijkheden en ons brede assortiment, hebben wij ook een team van experts dat zich ontfermt over het leggen van onze composiet vlonderplanken, het installeren van zonneweringen, het plaatsen van terrasverwarmers en rolluiken. Om de kwaliteit voor onze klanten te waarborgen werken wij enkel samen met selecte groep van experts. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een goedkope en toch kwalitatieve zonwering voor buiten in je tuin? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het optimaliseren van de klantervaring en het bieden van scherp geprijsde producten/diensten staan bij Solid centraal. Ben je al een beetje benieuwd geworden naar ons assortiment?, neem dan gerust een kijkje.

Rico van Nielen

FOUNDER

Hulp nodig? Neem contact met ons op

+31 6 42 48 48 36 of info@solidproducts.nl

Onze geschiedenis

''Kwaliteit staat bij ons voorop''

2013 - 2022

Al vanaf 2013

Al sinds 2013 voorzien wij onze klanten van maatwerk. Mooie producten met een hoogwaardige kwaliteit, dat is waar SOLID voor staat.

Waarom kiezen voor Solid?

Wij onderscheiden ons door:

Kwaliteit Materiaal​

We werken met hoogwaardige in Nederland geproduceerde producten.​

Service​

Wij staan altijd voor u klaar en proberen kritisch mee te denken en te kijken.​

Eerlijke prijzen​

We zijn gemiddeld een stuk goedkoper dan onze concurrenten.

Onze partners

💬 Hulp nodig?