Hoogwaardige Rolluiken

Bespaar energiekosten met onze hoogwaardige rolluiken.

De meeste van ons kennen de pijn: hoge energiekosten. Het goede nieuws is dat de hoogwaardige rolluiken van SOLID Products een geweldige oplossing zijn voor dit probleem! Ze besparen u niet alleen in de winter en in de zomer, maar zijn ook voorzien van slimme isolatie om de kou buiten en de warmte binnen te houden tijdens de koudere maanden. Dit bespaart u 6-9 graden binnen, zodat uw huis comfortabel is zonder dat u de thermostaat hoger hoeft te zetten (en de energierekening stijgt!). Bij warmer weer hebben klanten in het verleden gezegd dat deze rolluiken hun huis koel hielden door de warmte buiten te houden waar ze hoort – dus niet meer afhankelijk zijn van airconditioners 24/7. Als u op zoek bent naar een duurzame investering waar u op lange termijn baat bij heeft, vraag dan vandaag nog een offerte aan via www.solidproducts.nl/contact

Isolatie is tegenwoordig een veelbesproken onderwerp.

Met de steeds stijgende gasprijzen zijn we allemaal op zoek naar manieren om kosten te besparen. Een manier om dit te doen is door de isolatie van onze huizen te verbeteren. Velen van ons zien rolluiken als een mogelijkheid over het hoofd, maar ze kunnen een lange weg afleggen om warmte vast te houden en geld te besparen. Het lijkt er dus op dat rolluiken de perfecte oplossing zijn in onze zoektocht naar betere woningisolatie.

Waarom rolluiken de beste isolatieoplossing zijn.

Om te besparen op de energierekening kunt u beginnen met het verminderen van warmteverlies. Hoewel het helpt om ramen en deuren te sluiten, gaat er nog steeds veel warmte verloren door standaardramen – gemiddeld 37 procent. Dit gemiddelde wordt alleen maar hoger bij ramen met enkel glas, maar zelfs ramen met dubbel glas zijn niet helemaal effectief. Veel mensen zijn zich niet bewust van de voordelen die rolluiken bieden in vergelijking met HR++ glas. Niet alleen zorgen ze voor vergelijkbare energiebesparingen, maar ze kunnen voor veel huishoudens ook een veel betaalbaardere optie zijn. Het is tijd om deze oplossing de aandacht te geven die ze verdient!

Wat heb ik eraan?

Veel mensen willen graag geld besparen, maar ze weten niet waar ze moeten beginnen. Volgens het Nibud geeft een gemiddeld gezin jaarlijks 1254 kubieke meter gas uit. Dat kost hen 1090 euro met een jaartarief van 86,76 eurocent. Als je rolluiken gebruikt en slechts 10 procent bespaart, geef je jaarlijks 109 euro minder uit aan energie. Wie zou dat niet willen?

Energiebesparing met rolluiken.

Net zoals u rolluiken in de zomer gebruikt om uw huis koeler te houden, werken ze in de winter omgekeerd door warmte binnen te houden. Houd de kou buiten door te investeren in rolluiken. U zult niet alleen een warm huis hebben, maar ook uw portemonnee zult u dankbaar zijn.

Hoeveel isoleert u uw ramen met rolluiken?

De isolerende werking van rolluiken hangt af van hoe dicht ze zijn. Als u maximale isolatie wilt, kunt u ze de hele dag gesloten houden, maar dat is natuurlijk niet erg praktisch of comfortabel. Hoewel u het misschien niet altijd merkt, kunnen details zoals het overdag gesloten houden van de luiken op de tweede verdieping een grote invloed hebben op de isolatie van uw huis. Niet te vergeten, dit doet ook geen afbreuk aan het uiterlijk van de voorkant van uw huis.

Mis de kans niet om energie te besparen en uw huis het hele jaar door comfortabel te houden! Investeer vandaag nog in hoogwaardige rolluiken van SOLID Products en begin met besparen. Ons team van experts staat klaar om u bij elke stap te begeleiden. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en begin aan een efficiënter en zuiniger huis. Stel uw energiebesparingen niet uit – nu is het tijd om actie te ondernemen en te beginnen met besparen!

💬 Hulp nodig?