UPM ProFi Deck

Onze ProFi decks zijn beschikbaar in meerdere kleuren

Het buitenleven moet iets bijzonders zijn: of het nu gaat om ontspannen, werken, feesten of gewoon leven.
Een terras is meer dan gewoon een platform: het vormt de verbinding tussen het binnen- en buitenleven.

Het UPM ProFi Deck kleurengamma is geïnspireerd op de Finse natuur: het land van meren, wouden en graniet, van de middernachtszon en besneeuwde winters.
Deze strakke Scandinavische look maakt een frisse en moderne aanpak van outdoor design mogelijk.

Meer details

De UPM ProFi Deck terrasvloeren worden geleverd met een uitgebreide selectie componenten en terrasvloer accessoires. Elke component en elk terrasvloer accessoire is zo ontworpen dat er snel een sterke terrasvloer kan worden gemonteerd en dat prachtige buitenruimten kunnen worden gecreëerd.

 

Lengte 4 m *
Breedte 150 mm, Hoogte 28 mm
Materiaalbehoeften per m2 (ca.) 6,5 strekkende meter
Gewicht 2.8kg/m

* Afwijkende lengten tussen 4 en 6 meter mogelijk. 

 

Alle UPM ProFi-producten worden gemaakt met een hoog gehalte (55% – 95%) aan gerecycled materiaal en verminderen zo de afvalstroom naar vuilstortplaatsen en verbrandingsovens.

UPM ProFi Deck 150 geeft een tweede leven aan papier- en kunststofafval afkomstig van de productie van zelfklevende etiketten. De producten hebben een PEFC™-certificering. Het gehalte aan gerecycled materiaal is ongeveer 55% in UPM ProFi Deck 150.

Elke vierkante meter UPM ProFi Deck 150 bevat minimaal 10 kg gerecycled materiaal en bindt gedurende de levensduur van de terrasvloer meer dan 18 kg CO2 die anders in de atmosfeer terecht was gekomen. De CO2-voetafdruk van UPM ProFi Deck 150 is slechts de helft van die van betonnen klinkers of keramische tegels.

UPM ProFi Deck is zodanig ontworpen dat het extreem weinig onderhoud nodig heeft: schuren, oliën en lakken zijn niet nodig.
Zoals bij iedere buitenvloer zijn regelmatig reinigen en het juiste onderhoud nodig om ervoor te zorgen dat de vloer jarenlang mooi blijft.

💬 Hulp nodig?